Vacature concertmeester

Ben jij, minstens, even enthousiast als wij en beschik je over orkestervaring? Verheug je je op het spelen van soli in het symfonische werk? Ben je in staat om op een ontspannen manier de aanvoerder te zijn van onze 1e violisten en het orkest als geheel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De concertmeester is lid van het orkest. De repetities zijn op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Huissen. Het orkest geeft gemiddeld twee concerten per jaar waarvan één in Musis Sacrum.

We bieden je de mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten en te ontwikkelen binnen een ambitieus orkest dat tegelijkertijd gericht is op het plezierig musiceren met elkaar.

Heb je belangstelling voor deze leuke functie in een goed amateurorkest, meld je dan voor 1 juni bij de interim-voorzitter: Henny Kromhout, hckromhout@hotmail.com; 06-10917537

Wij hopen weer snel als orkest samen te gaan spelen, nadat de beperkingen vanuit Covid voorbij zijn.


In memoriam

Op 6 februari 2021 is onze oud-dirigent en erelid Fons Rats overleden. Fons Rats was dirigent van Arnhem Sinfoniëtta van 1970 tot 2005. Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe.